Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Kategorije

O nama


Specijalizovali smo se za prodaju i tehničku podršku električnih sistema grejanja. 

U ponudi imamo pored električnih kotlova i indirektnih PTV rezervoara koji se priključuju u klasične sisteme centralnog grejanja, električne konvektore i sisteme električnog podnog grejanja, za te sisteme potrebnu opremu, kao i grejne kablove i grejne mrežice za topljenje snega i odmrzavanje otvorenih površina. 

Bitno je sa aspekta sigurnog funkcionisanja da pored obezbeđene isporuke na adresu kupac na celoj teritoriji Srbije opremu kupuje sa važećom fabričkom garancijom.

Proizvođači električnih kotlova i PTV rezervoara sa kojima sarađujemo su jedni od najznačajnijih u Srednjoj Evropi koji posluju već 25 godina i to MIKOTERM d.o.o iz Niša i Termostroj d.o.o iz Zagreba koji proizvodi isključivo električne kotlove. 
Sisteme električnog podnog grejanja dobavljamo od jednog od najznačajnijih proizvođača te opreme u Evropi, specijalizovane za podna grejanja, holandske firme C&F Technics B.V.

​Kod svih ovih kooperanata prvenstveno je bilo važno da kvalitet njihovih proizvoda bude prepoznat a istovremeno da se na tržištu srednje Evrope nude po prihvatljivim cenama. Naravno uz dobar kvalitet i da budu dostupni na tržištu.


Internet prodavnica je u nadležnosti firme ELEKTROGREJANJE d.o.o sa sedištem u Subotici koju smo pokrenuli 2019 godine sa naglaskom na električno grejanje, kao deo srednje-evropske grupacije BK koja posluje od 2009. godine i na čija tehnička i korisnička iskustva se naslanja. 
U ponudi grupacije BK nisu samo električni sistemi grejanja nego i sistemi grejanja biomasom a mogu se naći i razni kotlovi za grejanje. Za vreme delovanja grupacije prodali smo više hiljada električnih i biomasa kotlova a takođe i električnih sistema podnog grejanja privatnim licima i privrednim subjektima.

Šire informacije na telefon 069/1462769 ili na email info@elektrogrejanje.rs .

Podaci o firmi:
Naziv: ELEKTROGREJANJE d.o.o.
Sedište firme: 25230 Kula, Petra Drapšina 145a.
Email adresa: info@elektrogrejanje.rs
Telefon: 069/1462-769
PIB: 111421521