Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Kategorije

VESTI

Rasprodaja norveških radijatora

Rasprodaja norveških radijatora

07. 03. 2024. 11:34:37

Rasprodaja norveških radijatora dok traje zaliha

Električni konvektori sa nečujnim radom, sa grafičkim displejom u boji i programabilnim ili WiFi upravljanjem kompanija ELDOM i THERMEX.

ELDOM RH WiFi: Električni konvektor sa WiFi upravljanjem, velike površine za emitovanje toplote, pripremljen za montažu na zid, sa ugrađenim programabilnim termostatom i interfejsom u boji. Dva ugrađena i gusto rebrasta grejača od aluminijuma omogućavaju povećan prenos toplote i niže opterećenje toplote na grejačima. Višestepeni sigurnosni sistem i izuzetno tanka konstrukcija od 59 mm garantuju svestranu upotrebu ELDOM električnih konvektora.

ELDOM Galant: Električni konvektor sa WiFi upravljanjem, interfejsom u boji i programabilnim termostatom. Idealan za grejanje stambenih prostora, kancelarija a zahvaljujući konstrukciji može se koristiti za efikasno grejanje i u kupatilima. Podešavanje uređaja je moguće sa upravljačkog panela. Može se koristiti i bez WiFi funkcije. Za postavljanje na zid uređaj se isporučuje sa okvirom za montažu i priključnim kabelom sa utikačem.

THERMEX Frame: električni radijator sa elektronskim i WiFi upravljanjem, standardno se isporučuje sa okvirom za zidnu montažu, potpornom nogom sa točkovima i daljinskim upravljačem. Elegantnog i modernog izgleda, sa modernim LED displejom, za dodatno ili glavno grejanje u domovima ili kancelarijama. Njegov rad se može lako regulisati, ne samo preko radijatora, već i putem standardnog daljinskog upravljača ili na modelima sa WiFi upravljanjem sa vašeg telefona. Sa THERMEX FRAME električnim konvektorima nudimo fleksibilne i višestruke mogućnosti ugradnje i upotrebe već po osnovnoj ceni, jer prilikom kupovine proizvoda u isporuku ulaze ne samo elementi potrebni za zidnu montažu, već i duple valjkaste noge. S time vi određujete da li želite da koristite svoj radijator kao fiksni ili mobilni uređaj za grejanje.

THERMEX IF akcija

THERMEX IF akcija

28. 02. 2024. 14:58:59

AKCIJA NA THERMEX IF FLAT BOJLERE

AKCIJA - Od 28.02.2024 do 06.03.2024. svi THERMEX IF Flat modeli dostupni po sniženoj ceni.

THERMEX IF Flat bojleri su modernog i elegantnog dizajna, u ekstra tankom izdanju koja štedi prostor. Flat Smart modeli su namenjeni i za vertikalnu i za horizontalnu montažu, dok IF Comfort modeli samo za vertikalnu montažu. Comfort modeli dolaze sa WiFi upravljanjem koja omogućava upravljanje bojleri sa Vašeg mobilnog uređaja.

THERMEX Flat Smart IF električni bojleri

Thermex Flat Smart IF – električni bojler "B" energetskog razreda, ekstra tanak, zahteva malo prostora, električni grejač od 2 kW, dizajniran za vertikalnu i horizontalnu montažu. Modernog izgleda, bele boje. 

THERMEX IF Comfort WiFi električni bojleri

Thermex Comfort IF WiFi - ekstra tanak dizajn koji štedi prostor, moderan električni bojler, sa WiFi kontrolom, samoučećim pametnim režimom, električni grejni element od 2 kW, dizajniran za vertikalnu zidnu montažu. Modernog izgleda, u klasičnoj beloj boji, sa odličnom osnovnom opremom.

 

Grejni kablovi

Grejni kablovi

04. 08. 2019. 00:00:00

PODNO GREJANJE ELEKTRIČNIM GREJNIM KABELOM

Električni grejni kablovi su električni provodnici dizajnirani za gubitak toplote i u zavisnosti od uslova korišćenja proizvedeni različitih snaga. Kabel snage od 10-18 W/m uglavnom se koristi za unutrašnju upotrebu dok se kablovi veće snage koriste za vanjsku upotrebu i topljenje snega i leda. 
Električni grejni kabel za unutrašnju upotrebu (električni grejač) se postavlja u beton, a razmak između položenih kablovi određuje toplotnu snagu po kvadratnom metru. Na ovaj način je omogućeno postavljanje većeg grejnog kapaciteta (brže vreme odziva, veća temperatura), ili manjeg kapaciteta (stalna, ili niža temperatura). 
Grejni kabel je električni provodnik dizajniran za ravnomerni gubitak toplote na celoj površini, gde se temperatura jezgra kreće od 40-45°C. Vanjski omotač električnog grejnog kabela štiti od mehaničkog oštećenja, dok unutrašnji aluminijumski plašt pokriva celu dužinu grejnog kabela i filtrira elektromagnetno zračenje što znači da tokom upotrebe nema magnetnog zračenja. 
Pored povoljnih troškova instalacije sistema za grejanje, možete računati na 100%-nu efikasnost i udobnost konvencionalnog podnog grejanja osiguravajući ujednačeno snabdevanje toplotom.

Grejne mrežice

Grejne mrežice

04. 08. 2019. 00:00:00

PODNO GREJANJE ELEKTRIČNOM GREJNOM MREŽICOM

Postavljanje podnog grejanja bez naknadne demontaže već postojeće betonske osnove. Električna grejna mrežica, poznat i kao grejna mreža, na mrežu od staklenih vlakana pričvršćeni grejni kabel, debljine do 4 mm i specifične toplotne snage  po kvadratnom metru. 

Razvijen je da bi se olakšalo postavljanje podnog grejanja na površinama gde već postoji betonska ili neka druga podna obloga. Zahvaljujući svojoj konstrukciji može se postaviti bez bušenja ili rušenja postojećih podnih obloga, u nivelirajuću masu ili lepilo za pločice. Električni grejni tepih se postavlja direktno pod podnu oblogu i tako se smanjuje potrebno vreme zagrevanja. Na ovaj način se ekonomično mogu grejati prostorije koje se povremeno koriste. 

Tipično dizajniran za specifičnu toplotnu snagu od 125-150 W/m2, upravlja se termostatom preko senzora temperature poda koji je indirektno povezan sa električnom mrežom. Moguća je upotreba u vlažnim prostorijama kao što su kupatila
.

Električni kotlovi

Električni kotlovi

04. 08. 2019. 00:00:00

ELEKTRIČNI KOTAO

Zvaničan naziv bi bio električni kotao, ali se koriste i izrazi kotao na struju, električni zidni kotao. Tipično, kotlovi sa električnim grejnim elementima koji zagrevaju vodu u kotlu automatski se zagrevaju da zadovolje zadatu temperaturu polaznog vode. Upravljanje grejanjem vrši sobni termostat na osnovu podešene sobne temperature kada se kotao automatski uključuje i isključuje. Maksimalna snaga kotla se kontroliše u nekoliko koraka tako da je moguće kotlom veće nazivne snage upravljati pri nižoj snazi.
Na osnovu svog dizajna električni kotlovi se mogu isporučivati kao isključivo za centralno grejanje
 ili za centralno grejanje i kao indirektni rezervoar za proizvodnju tople vode u domaćinstvu . Slično gasnim kotlovima, postoje kombi rešenja koji uz mogućnost električnog grejanja imaju u sebi sistem protočnog bojlera za zagrevanje tople vode (npr. Termostroj Termo Kombi kotlovi)

Drugi pristup podeli je ako kotao raspolaže ugrađenom cirkulacionom pumpom i ekspanzionom posudom ili ako postojeći sistem grejanja već ima zasebnu cirkulacionu pumpu i ekspanzionu posudu, onda nije potrebno uložiti sredstva za dodatnu nabavku istih.

O našem webshop

O našem webshop

04. 08. 2019. 00:00:00

INTERNET PRODAVNICA GREJANJA NA STRUJU 

Internet prodavnica u kojoj nudimo rešenja za grejanje na struju i proizvodnju tople vode. Električni bojleri za grejanje i/ili pripremu tople vode u domaćinstvu, indirektni rezervoari tople vode, električni konvektori, električno podno grejanje i rešenja za grejanje vanjskih površina. 
Električno grejanje je 100% efikasno jer se električna energija skoro u potpunosti pretvara u toplotnu energiju. Potrošnjom električne energije se može precizno upravljati tako da je u praksi pregrevanje zanemarivo. Električni sistem grejanja je dugotrajan, jer električni kotao mora da radi na nižem toplotnom opterećenju u poređenju sa kotlovima na gas ili čvrsto gorivo. Dugotrajan je jer električni grejni kablovi i grejne prostirke obezbeđuju toplotu bez rotirajućih i pokretnih delova. Brzo i lako se ugrađuje, ne iziskuje dodatne troškove poput izrade plana ugradnje gasne instalacije ili odobrenja za korišćenje dimnjaka. Koristi se kao primarno ili uz neki drugi vid grejanja kao sekundarno grejanje.