Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Kategorije

Brendovi


Termostroj d.o.o. je porodični biznis osnovan 1987. godine u Zagrebu (Hrvatska). Od osnivanja imaju sopstveni razvoj, specijalizovani za proizvodnju sistema za centralno grejanje i električnih kotlova za pripremu tople vode.

U središte njihove poslovne strategije je 100% efikasnost i visoko precizni upravljivi električni kotlovi snage do 400 kW. 

Iako je u pitanju porodični biznis, naglasak nije na kvantitetu proizvodnje nego na tome da proizvedeni kotlovi budu dugovečni, kvalitetni, tehnički korektni i nadasve efikasni. Ne proizvode serije od više desetina hiljada komada, ali su tehnička rešenja proizvoda, garancija i kvalitet, presudni u utakmici sa svetskim brendovima. Iz godine u godinu povećavaju prisustvo na tržištima Evrope. 

Najvažnija tržišta su im Nemačka, Norveška i Francuska, zemlje u kojima njihovi električni kotlovi nisu stigli samo do krajnjih korisnika već sarađuju i sa kompanijom koja izdaje kotlove u najam.

Izvanredna garancija od 10 godina na konstrukciju kotla i 3 godine na električne komponente zasniva se na kontrolisanim proizvodnim procesima u skladu sa sistemom kvaliteta ISO 9001:2008.
C&F Technics je firma iz Holandije specijalizovana za razvoj i proizvodnju opreme za podno grejanje. Osnovana je 1992. godine i u prvih 20 godina se fokusirala isključivo na električno podno grejanje, vanjsko grejanje i sisteme protiv smrzavanja. Među proizvodima su pored električnih grejnih kablova, električnih grejnih mrežica, plafonskih infrapanela i sistemi za topljenje snega i leda, zaštita vanjskih slavina od smrzavanja i samoregulirajući kablovi.

Od 2012. godine u paleti proizvoda su vodeni sistemi podnog grejanja, cevi za podno grejanje, razvoj i proizvodnja razdelnika za podno grejanje. Zahvaljujući tome, danas isporučuje kompletna rešenja za električno i vodeno podno grejanje iz sopstvene proizvodnje u zemlje zapadne Evrope.

Među firmama specijalizovanim za sisteme podnog grejanja ističu se dva imena.
Brend U-Heat proizvodi električne grejne mrežice, grejne kablove i plafonske infra panele. Brend MAGNUM u ponudi ima više vrsta električnih grejnih kablova za vanjsku i unutrašnju upotrebu različitih jačina, kao i samoregulirajuće kablove i više porodica termostata koji upravljaju grejanjem. Potpunu ponudu MAGNUM proizvoda možete videti na  internet stranici www.magnumgrejanje.rs .


 

C&F Technics Kancelarije i logistika, Tholen Hollandia - 2018
C&F Technics Iroda és Logisztikai központ