Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Kategorije
HEATEQ SKY 100 V električni bojler (100 litara - 1500 W - 450 mm Ø)
30,790 Din (25,658 Din + PDV)
Količina:komad(a)

HEATEQ SKY 100 V električni bojler (100 litara - 1500 W - 450 mm Ø)

30,790 Din (25,658 Din + PDV)
Količina:komad(a)
HEATEK SKY 100 V emajlirani električni bojler, sa električnim grejnim elementom od 1500 W, kapaciteta 100 litara, dizajniran za vertikalnu zidnu instalaciju. Klasičan izgled, lako rukovanje i dug vek trajanja.
Proizvođač: THERMEX Corporation
Dostupnost: 1 komad(a) na zalihama
Očekivana isporuka: 25 Jun 2024
Troškovi slanja: Besplatno

O P I S

OPIS I PARAMETRI


HEATEK SKY 100 V emajlirani električni bojler
Električni bojler sa tradicionalnim dizajnom i konstrukcijom, rotirajućim dugmetom za kontrolu temperature i toplotnom izolacijom visoke gustine. Tokom razvoja Heatek Sky električnih bojlera, najvažniji aspekti su bili dugoročna upotrebljivost i konkurentna cena.

Heatek Sky emajlirani električni bojler od 100 litara je dizajniran za upotrebu u domaćinstvu, tako da istovremeno može da zadovolji potrebe za toplom vodom domaćinstva od kupatila do kuhinje.
Snaga grejača od 1500 W omogućava brzo zagrevanje, sa vremenom zagrevanja od 3 sat i 30 minuta pri temperaturi grejanja od ∆T = 45° C. Pored emajliranja, unutrašnju zaštitu tela rezervoara od rđe i korozije obezbeđuje anodna šipka 20 Ø k 120 mm.
Zahvaljujući visokokvalitetnim ugrađenim komponentama i modernoj serijskoj proizvodnji, kada koristite bojlere Heatek Sky, možete računati na dug radni vek i nisku potrošnju energije (klasa energetske efikasnosti C).

Često postavljana pitanja za HEATEK SKY emajlirani električni bojler od 100 litara


Električni bojler dizajniran isključivo za proizvodnju i skladištenje tople vode za domaćinstvo. Upotreba električnog grejača obezbeđuje ekonomičan rad. Grejni element od 1500 W ima duži radni vek zbog manjeg električnog opterećenja. 30 litara vode obezbeđuje pouzdano snabdevanje toplom vodom za 3 osobu.


Električni bojler snage od 1,5 kW može da radi sa monofaznog električnog priključka bilo koje imovine. 


Potrebno je samo da obezbedite 6,5 A za rad električnog bojlera.

 

Tokom korišćenja električne energije, količina električne energije koja se uzima iz mreže pojavljuje se skoro u potpunosti kao toplotna energija u vašem sistemu tople vode.Električni bojler Heatek Sky kapaciteta 100 litara opremljen je grejnim elementima ukupne snage 1,5 kW, što omogućava brzo zagrevanje i dostupnost tople vode.


Heatek Sky emajlirani 100 litarski električni bojleri se isporučuju bez kabla za napajanje kao standardna oprema. Da bi rad električnog bojlera bio bezbedan i uredan, posebno u pogledu priključenja na kontrolisano kolo, direktno priključenje električnog bojlera na električnu mrežu mora da izvrši specijalista.

Proizvođač daje 2 godine garancije za proizvod od datuma kupovine.

Osnovna oprema Heatek Sky emajliranih električnih bojlera od 100 litara: 

  • 1 kom čelično telo rezervoara od 100 litara sa zaštitom unutrašnje površine od elektrostatičkog emajla
  • Mg anoda dodatna zaštita rezervoara
  • Toplotna izolacija i limovi bez CFC-a
  • 2-godišnje garancije na kvalitet zavarivanja i curenje vode iz tela rezervoara

Specifikacije. Da biste preuzeli, kliknite na slike ispod.

Uputstvo za upotrebu, list sa informacijama o proizvodu i energetska etiketa. Da biste preuzeli, kliknite na slike ispod.

                  

Specifikacija:

Proizvođač THERMEX Corporation
Težina 30 kg
Grejači 1,5 kW
Širina 450 mm
Visina 963 mm
Zapremina 100 lit.
Dubina 450 mm

Slični proizvodi