Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Kategorije
ELDOM E52 električni protočni bojler sa jednoručnom slavinom (5 kW)
12,690 Din (10,575 Din + PDV)
Količina:komad(a)

ELDOM E52 električni protočni bojler sa jednoručnom slavinom (5 kW)

12,690 Din (10,575 Din + PDV)
Količina:komad(a)
ELDOM E52 električni protočni bojler za upotrebu u kuhinji sa jednoručnom keramičkom slavinom snage 5 kW i dvostepenim uključivanjem 3,5 kW + 1,5 kW. Klasifikovan kao A energetski efikasan. Modernog dizajna, jednostavan i bezbedan za upotrebu, dugog veka trajanja. 
Proizvođač: Eldominvest
Dostupnost: 2 komad(a) na zalihama
Očekivana isporuka: 24 Jul 2024
Troškovi slanja: Besplatno

O P I S


ELDOM E52 električni protočni bojler sa jednoručnom slavinom (5 kW)

Najvažniji aspekt pri razvoju Eldom protočnih bojlera, da u ponudi električnih bojlera za domaćinstva proizvede konkurentan i cenovno povoljan, te energetski efikasan proizvod. Uređaj sa mogućnošću dvostepenog uključivanja 3,5 + 1,5 kW snage.
Zahvaljujući malim dimenzijama može se postaviti i u manjim kuhinjama.
Električnu energiju troši samo u vreme zahteva za toplom vodom, što znači da se u poređenju sa tradicionalnim bojlerima zagrejana topla voda ne hladi tokom skladištenja, tako da ne gubite energiju i novac. Uređaj je klasifikovan kao  A energetski efikasan.

Električni protočni bojler ELDOM E52 je prvenstveno dizajniran za upotrebu u kuhinjama za čije funkcionisanje je potreban monofazni električni priključak 230 V i priključak na vodovodnu mrežu od 1/2"Jednoručna keramička slavina čini upotrebu jednostavnom i udobnom.

Zahvaljujući kvalitetnim ugrađenim delovima i emajliranom rezervoaru ELDOM protočni bojler obezbeđuje dug vek trajanja i nisku potrošnju energije.

Uređaj u standardnoj opremi raspolaže svim potrebnim delovima za udobnu upotrebu. Između ostalog su tu napojni kabel za Schuko utikačem, telo slavine sa izlivom. Nije potrebna ugradnja zaštite od prepritiska jer u osnovnoj opremi uređaj ima ugrađen ventil sa membranom koja trpi pritisak do 8 bara. Ima dva svetleća prekidača za regulaciju koji omogućuju dvostepeno uključivanje i to 3,5 kW + 1,5 kW, maksimum 5 kW snage.


Uputstvo za upotrebu ELDOM protočnog bojlera:

ELDOM technikai leírás

Protočni bojler raspolaže ugrađenom četvorostrukom zaštitom:

  • Zaštitom od dodira, u okviru koje je svaki metalni deo i provodnik opremljen zaštitnim uzemljenjem.

  • Zaštitom od pregrevanja, ugrađen termički zaštitni termostat koji ograničava temperaturu i u slučaju dostizanja maksimalne termperature prekida napajanje uređaja električnom energijom.

  • Zaštitom od niskom radnog pritiska, koji u slučaju pada radnog pritiska ispod dozvoljenog prekida napajanje električnom energijom i štiti grejače od pregrevanja i kvara. Opseg radnog pritiska je od 2 do 8 bara.

  • Zaštita od povišenog radnog pritiska, uređaj je opremljen ugrađeni ventilom sa membranom koja ga štiti od pojave više radnog pritiska. U slučaju pojave višeg radnog pritiska membrana ventila popušta i voda iz uređaja počinje da curi.


ELDOM E42 i E52 električni protočni bojler sa jednoručnom keramičkom slavinom

Često postavljana pitanja o ELDOM E52 električnom protočnom bojleru Električni bojler sa protočnim sistemom dizajniran isključivo za proizvodnju tople vode u domaćinstvu. Električni bojler obezbeđuje ekonomičnu upotrebu i na osnovu toga je klasifikovan u A energetski razred.
Sa nominalnim kapacitetom od 34°C ΔT (temperatura dovoda 12°C i temperatura izlazne vode 46°C) može se očekivati protok tople vode od 2 litra/minut. 


Za funkcionisanje električnog protočnog bojlera od 5 kW je potreban monofazni priključak.


Za snagu električnog bojlera od 3,5 kW potrebno je 15,3 A, dok je za maksimalnih 5 kW potrebno obezbediti 21,8 A.U svom funkcionisanju preuzetu električnu energiju skoro u potpunosti pretvara u toplotnu.


Eldom električni bojler sa svojim kapacitetom od 5 kW obezbeđuje brzo zagrevanje i kapacitet od 1,2-2 litra/minut tople vode za potrebe korisnika.Eldom E52 električni protočni bojler se u standardnoj opremi isporučuje sa napojnim kabelom.


Garancija proizvođača je 2 godine od dana kupovine na koroziju i curenje vode a 1 godina na slavinu i električne komponente.

Komplet ​Eldom E52 električnog protočnog bojlera se sastoji od

  • emajlirani rezervoar, jednoručni mešaoni ventil i izliv slavine, priključak na hladnu vodu od 1/2

  • napojni kabel 

  • 2 godine garancije na varenje rezervoara i curenje vode te 1 godina na električne komponente

Za preuzimanje tehničkih karakteristika kliknite ovde.

Slični proizvodi

ELDOM E51 električni protočni bojler (5 kW)

Na stanju, isporuka 2 radna dana
11,520 Din (9,600 Din + PDV)

ELDOM E42 električni protočni bojler sa jednoručnom slavinom (3,5 kW)

Na stanju, isporuka 2 radna dana
11,430 Din (9,525 Din + PDV)

ELDOM E41 električni protočni bojler (3,5 kW)

Na stanju, isporuka 2 radna dana
10,440 Din (8,700 Din + PDV)