Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Kategorije
THERMEX HIT PRO - H10 O (pro) električni bojler od 10 litara - ugradnja iznad pulta sa donjim izvodima (energetska klasa B / 1,5 kW)
10,920 Din (9,100 Din + PDV)
Količina:komad(a)

THERMEX HIT PRO - H10 O (pro) električni bojler od 10 litara - ugradnja iznad pulta sa donjim izvodima (energetska klasa B / 1,5 kW)

10,920 Din (9,100 Din + PDV)
Količina:komad(a)
THERMEX 10-litarski emajlirani električni bojler sa donjim izvodom za vodu, dizajniran za postavljanje iznad pulta (energetska klasa B) - kratko vreme zagrejavanja (električni grejač 1,5 kW), kontrola temperature pomoću obrtnog dugmeta, elegantan izgled, siguran rad i dug vek trajanja.
Proizvođač: THERMEX Corporation
Dostupnost: 7 komad(a) na zalihama
Očekivana isporuka: 23 Jul 2024
Troškovi slanja: Besplatno

O P I S

THERMEX HIT PRO - H10 U (pro) 10-litarski emajlirani bojler sa gornjim izvodom za vodu, dizajniran za postavljanje ispod pulta (energetska klasa B / 1,5 kW)

Mali električni bojler za upotrebu u kuhinji i kupatilu. Elegantnog izgleda i moderan električni bojler za tradicionalne zadatke. Bojler THERMEX ima specijalnu kompoziciju unutrašnjeg emajla i anode za zaštitu rezervoara od rđe i nerđajući električni grejač. Zahvaljujući upotrebi visokokvalitetnih i samoproizvedenih komponenti i više od sedam decenija iskustva u razvoju i proizvodnji proizvođača, pruža dobro upotrebljivo rešenje za proizvodnju tople vode za domove i za živote čoveku u 21. veku. (Električni bojler je kolokvijalno poznat i kao bojler ili rezervoar tople vode, skladište tople vode.)


HIT PRO 10-litarski rezervoari imaju električni grejni element od 1,5 kW, koji obezbeđuje toplu vodu na temperaturi od 60°C (Δt 45°C) u proseku za 20 minuta u slučaju rezervoara od 10 litara. Maksimalna radna temperatura 75°C, minimalni radni pritisak 0,5 bara, maksimalni radni pritisak 8 bara. Bojler se standardno isporučuje sa sigurnosnim ventilom koji se ugrađuje za dovod sveže vode i opremljen je termo-sigurnosnim prekidačem od 95°C protiv pregrevanja. Njegov rad se može lako kontrolisati. Uključivanje i isključivanje pomoću okretnog dugmeta, kao i kontrola temperature, sa 2 indikatorske lampice.

Često postavljana pitanja za podpultni električni bojler THERMEX od 10 litara

 Električni bojler dizajniran isključivo za proizvodnju i skladištenje tople vode za domaćinstvo. Električni grejnači proizvođača THERMEX koji su sami razvili i proizveli omogućavaju brzo zagrevanje vode sa snagom od 1,5 kW.

 Električni bojler ukupne snage 1,5 kW može se napajati iz svake postojećeg monofaznog električnog priključka bilo koje imovine.

 

 Za korišćenje električnog bojlera, potrebno je da napajanje od samo 6,6 A.

 

 Električni bojler ima ocenu energetske efikasnosti "B".

 

 Električni bojler THERMEX kapaciteta 10 litara je opremljen sa 1 grejačom snage 1500 W, što omogućava brzo zagrevanje i dostupnost tople vode.

 

 Električni bojleri THERMEX HIT PRO se isporučuju sa kablom za napajanje sa utikačem kao standardnom opremom.

 

 Proizvođač i uvoznik daju garanciju od 5 godina za telo rezervoara od datuma kupovine, a 2 godine garancije za ostale komponente.

 

Dokumenti za preuzimanje. Molimo kliknite na slike ispod za preuzimanje!

                 

Osnovna oprema THERMEX HIT PRO emajliranih električnih bojlera od 10 litara:

  • 1 emajlirano telo rezervoara od 10 litara
  • Uređaj sa plastičnim spoljnim kućištem
  • Sigurnosni ventil
  • 5-godišnja garancija na kvalitet zavarivanja i curenje vode na kućištu rezervoara i 2-godišnja garancija na ostale komponente

Specifikacija:

Proizvođač THERMEX Corporation
Težina 7 kg
Grejači 1,5 kW
Širina 345 mm
Visina 366 mm
Zapremina 10 lit.
Dubina 304 mm