Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Kategorije
THERMEX Flat Smart IF50 - vrlo tanak električni bojler (2 kW)
Slika 1/6 -THERMEX Flat Smart IF50 - vrlo tanak električni bojler (2 kW)
Slika 2/6 - THERMEX Flat Smart IF50 - ekstra tanak električni bojler (2 kW)
Slika 3/6 - THERMEX Flat Smart IF50 - ekstra tanak električni bojler (2 kW)
Slika 4/6 - inteligentno upravljanje THERMEX Flat Smart električnog bojlera
Slika 5/6 - THERMEX Flat Smart IF50 - ekstra tanak električni bojler (2 kW)
Slika 6/6 - THERMEX Flat Smart IF50 - ekstra tanak električni bojler (2 kW)
THERMEX Flat Smart IF50 - ekstra tanak električni bojler (2 kW)
28,390 Din (23,658 Din + PDV)
Količina:komad(a)

THERMEX Flat Smart IF50 - ekstra tanak električni bojler (2 kW)

28,390 Din (23,658 Din + PDV)
Količina:komad(a)
Thermex Flat Smart IF50 – električni bojler "B" energetskog razreda, ekstra tanak, zahteva malo prostora, električni grejač od 2 kW, dizajniran za vertikalnu i horizontalnu montažu. Modernog izgleda, bele boje. 
Proizvođač: Thermex Corporation
Dostupnost: 47 komad(a) na zalihama
Očekivana isporuka: 23 Jul 2024
Troškovi slanja: Besplatno

O P I S


Thermex Flat Smart IF50 električni bojler sa inteligentnim digitalnim upravljanjem (B energetski razred / zapremina 42 litre / 2 kW)

Thermex Flat Smart IF50 električni bojler modernog izgleda u beloj boji, svojim dimezijama štedi prostor. Izrađen od visokokvalitetnih komponenti i zahvaljujući dugogodišnjem razvoju i iskustvima u proizvodnji savršeno se uklapa u domove 21. veka.

Dug vek trajanja. Jedinstvena unutrašnja emajlirana površina koja ne samo da štiti od korozije već je u skladu i sa standardima zaštite životne sredine. Kvalitet emajliranja se kontroliše posebnim ultrazvučnim postupkom.Kvalitet i izgled. Spoljno kućište izrađeno od čeličnog lima.Minimalni toplotni gubici 
zahvaljujući izolaciji rezervoara.Električni bojler sa minimalnim prostornim zahtevom. Zahvaljujući dizajnu sa dva rezervoara, bojler se može montirati u uske prostore a njegova dubina iznosi samo 26,3 cm.


Vi odlučujete, vertikalna ili horizontalna montaža
. Flat Smart IF električni bojleri se mogu montirati u vertikalnom ili horizontalnom položaju. Važno je da je u slučaju horizontalne montaže moguće samo priključenje sa leve strane.


B energetski razred
. Što u praksi znači niže troškove energije i efikasniji rad.

 


Dijagnostika i rešavanje problema u standardnoj opremi. Na displeju obaveštava korisnika o neispravnostima.


Pametna funkcija samoučenja. Električni bojler prati vreme i sistem u upotrebi tople vode od strane korisnika i u tom ritmu obezbeđuje toplu vodu, dok u vreme kada nema zahteva za toplom vodom održava vodu u bojleru na nižoj temperaturi te na taj način smanjuje troškove.


5 godina proizvođačke garancije
 na varenje rezervoara i koroziju, dok je za električne komponente garancija 2 godine.


Thermex Flat Smart IF električni bojler ima 3 načina rada:

  1. Klasičan način zagrevanja – u ovom načinu rada grejanje vode se uključuje na osnovu podešene i izmerene temperature do maksimalnih 55°C/65°C/75°C  stepeni. 
  2. Inteligentni, način rada samoučenja (Smart) – u ovom načinu rada grejanje vode se odvija po za ove namene razvijenom algoritmu. Prvenstveno je u tom slučaju preporučljiv ovaj način rada kada imamo veću potrošnju tople vode na dnevnom nivou ili je upotreba tople vode veća u nekom delu dana. Inteligentni način rada se fokusira na smanjenje troškova i gubitaka toplote zbog nepotrebnog zagrevanja i snabdevanja toplom vodom. U periodima kada nema učestalog zahteva za toplom vodom ovaj način rada održava nižu temperaturu vode u bojleru.
  3. Zaštita od smrzavanja – ukoliko je električni bojler priključen na električnu mrežu u isključenom stanju a temperatura vode u rezervoaru padne ispod 5°C stepeni ova funkcija pokreće grejanje dok se dostizanjem 10°C stepeni grejanje zaustavlja. 

     

Često postavljana pitanja o Thermex Flat Smart IF50 električnom bojleru 


Električni bojler isključivo namenjen za pripremu i skladištenje sanitarne vode, sa grejačem snage 2 kW. Zapreminom od 42 litre zadovoljava potrebu za toplom vodom 2-3 osobe.


Snagom grejača od 2 kW električni bojler se može priključiti na monofazni priključak.Za funkcionisanje električnog bojlera potrebno je obezbediti struju od 8,7 Ampera.


U standardnoj opremi su sigurnosni termostat i zaštita od pregrevanja.

 

Da bi se osigurao siguran i pravilan rad električnog bojlera direktan priključak na električnu mrežu treba da obavi električar.


 

Za preuzimanje uputstva za instalaciju i upotrebu, tehničke specifikacije i nalepnice  za energetski razred  kliknite na donje slike. 
     

Slični proizvodi

THERMEX Flat Smart IF30 - ekstra tanak električni bojler (2 kW)

Na stanju, isporuka 2 radna dana
26,490 Din (22,075 Din + PDV)

HEATEQ SKY 100 V električni bojler (100 litara - 1500 W - 450 mm Ø)

Na stanju,isporuka 7 radnih dana
30,790 Din (25,658 Din + PDV)