Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Kategorije
MAGNUM Sol plafonski infrapanel 300 W (59 x 59 x 4 cm)
17,700 Din (14,750 Din + PDV)
Količina:komad(a)

MAGNUM Sol plafonski infrapanel 300 W (59 x 59 x 4 cm)

17,700 Din (14,750 Din + PDV)
Količina:komad(a)
Sa 300 W toplotne snage MAGNUM Sol plafonski infrapanel se može upotrebiti kao primarno ili sekundarno električno grejanje. Pošto veoma brzo zagreva podoban je za upotrebu kako u stalno tako i povremeno korišćenim prostorijama i objektima.
Proizvođač: C&F Technics B.V.
Dostupnost: nema na zalihama
Očekivana isporuka: 30 Jul 2024
Troškovi slanja: Besplatno

O P I S


MAGNUM Sol plafonski infrapanel 300 W 

 

MAGNUM plafonski infrapanel za primarno ili sekundarno zagrevanje, sistem električnog grejanja snage 300 W. Visok intenzitet "toplotnih" talasa u infracrvenom opsegu obezbeđuje optimalnu temperaturu u kratkom vremenu. Plafonski grejni panel zagreva sve objekte i sve osobe koji su njihovom dometu, na sličan način kao što to radi sunce. 

Konzola za montažu omogućuje postavljanje panela na plafon. Može se tako ugraditi u plafonski sistem da je skoro neprimetan. U kancelarijama, salonima ili prodavnicama se savršeno uklapa u enterijer.

MAGNUM Sol plafonski infra grejni panel je idealan u prostorijama koje ne koristimo stalno, ali je potrebno brzo zagrejati, ili gde pored radijatorskog grejanja postoji potreba za dogrevanjem.

MAGNUM infrapanel zračenjem obezbeđuje udobnu, prirodnu i zdravu toplotu!

Često postavljana pitanja o MAGNUM SOL 300 plafonskom infrapanelu (300 W)


   
Infrapanel dizajniran prvenstveno za postavljanje na plafon, preporučljiva minimalna visina prostorije 2,2-2,5 metra. Za postavljanje na zid je pogodan ukoliko ispred infrapanela ima barem 1-1,5 metar slobodnog prostora. MAGNUM plafonski grejni paneli se mogu ugrađivati i u spuštene plafonske sisteme i zahvaljujući tome se uklapaju u mnoge ambijente. 
Pomoću konzola za postvaljanje mogu se ugraditi u bilo koji tip plafisnkih sistema.

O uticaju infrapanela je napisano mnogo stručnih knjiga. Koristite i Vi način grejanja sličan prirodnom toplotnom zračenju.

MAGNUM Sol panel ima sa svojom dimenzijom od 4 mm vrlo diskretnu pojavu.
   
Potrošnja električne energije 
MAGNUM infrapanela je 300 W na sat. Na taj način ga je bez bilo kakvih prilagođavanja moguće ugraditi u monofaznu (230 Volt / 50 Hz) električnu mrežu.
 
Sa potrebom za 300 W električne energije na sat grejni panel i pri konstantnom radu troši samo 300 Wh što omogućava da se za njegov rad treba obezbediti struja od 1,3 ampera.

MAGNUM električni infrapanel je izuzetno energetski efikasan. Preuzetu električnu energiju skoro potpuno pretvara u toplotnu.

SOL 300 infrapanel je potpuno nečujan način grejanja, ne zahteva ventilaciju ni dimnjak
     
Da bi se MAGNUM plafonskim infrapanelom upravljalo automatski potrebno ga je povezati sa termostatom koji mereći sobnu temperaturu uključuje i isključuje rad panela. Ukoliko postoji potreba za bežičnim upravljanjem i na raspolaganju je Wi-Fi mreža treba kupiti termostat opremljen bežičnim načinom rada. Tako će korisnik biti u mogućnosti upravljati radom panela sa pametnog telefona ili tableta.
 
MAGNUM Sol infrapanel poseduja IP44 zaštitu od dodira.
 
Električni MAGNUM Sol infrapanel od dana kupovine ima 2 godine garancije na elektromehanički rad uređaja.

Pod brendom MAGNUM nudimo širok spektar proizvoda za električno unutrašnje i spoljnje grejanje kao i zaštitu od smrzavanja cevovoda i slavina. Grejni kablovi za unutrašnje i spoljnje grejanje sa doživotnom garancijom, samoregulirajući kablovi, kablovi za zaštitu od smrzavanja cevovoda i slavina, infrapaneli kao i sistemi za odleđivanje oluka. Bliže informacije o MAGNUM proizvodima pogledajte na internet stranici  www.magnumgrejanje.rs ili na ovoj internet stranici pod linkovima prema MAGNUM proizvodima. Više informacija možete dobiti i pozivom na 069/1462769 od naših kolega. 


Tehničke informacije


MAGNUM plafonski infrapanel se jednostavno i brzo postavlja u plafonske sisteme ili direktno na plafon pomoću konzole za montažu. Svaki panel se isporučuje sa zasebnom konzolom za montažu. Paneli se mogu upravljati samostalno ili preko sobnog termostata. Izuzetno su efikasni i ekonomični, rade sa minimalnom količinom energije

 • Toplotna snaga: 300 W
 • Težina:7 kg
 • Priključak: 230 V / 50 Hz
 • Klasa zaštite od dodira: IP 44
 • Boja: RAL 9016
 • Garancije: 2 godine

Komplet MAGNUM infrapanel se sastoji od: 

 • Infra panel 59 x 59 x 3 cm
 • Konzola za montažu
 • Napojni kabel (1,5 m)
 • Uputstvo za instalaciju

Dostupno za nabavku:

 • sobni termostat (žični i sa radio-frekvencijom ili Wi-Fi)

Slični proizvodi

Wi-Fi Control digitalni termostat sa senzorom sobne i podne temperature

preuzimanje za 12 radnih dana
11,640 Din (9,700 Din + PDV)

Slični proizvodi

FALCON IPCWS 300 W

Na stanju, isporuka 2 radna dana
16,350 Din (13,625 Din + PDV)

FALCON IPCW 600 plafonski i zidni infrapanel (600 W)

Na stanju, isporuka 2 radna dana
24,200 Din (20,167 Din + PDV)

FALCON IPC 700 plafonski infrapanel (700 W)

Na stanju, isporuka 2 radna dana
25,650 Din (21,375 Din + PDV)