Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Kategorije
FALCON U-HEAT Wi-Fi Control Touch termostat sa senzorom podne temperature
13,000 Din (10,833 Din + PDV)
Količina:komad(a)

FALCON U-HEAT Wi-Fi Control Touch termostat sa senzorom podne temperature

13,000 Din (10,833 Din + PDV)
Količina:komad(a)

Sobni termostat FALCON U-Heat WiFi Control Touch je moderan, elegantan i programabilan termostat namenjen električnim sistemima podnog grejanja. Standardno se isporučuje sa ugrađenim senzorom sobne temperature i temperature poda. Može se koristiti i putem bežične mreže. Upravljiv telefonima pod iOS/Android operativnim sistemima.


 
Proizvođač: C&F Technics B.V.
Dostupnost: 1 komad(a) na zalihama
Očekivana isporuka: 17 April 2024
Troškovi slanja: Besplatno

O P I S

FALCON U-HEAT Wi-Fi Control Touch sobni termostat 

Moderan, elegantan i programabilan termostat namenjen upravljanju električnih sistema podnog grejanja. Standardno se isporučuje sa ugrađenim senzorima sobne i podne temperature.

Za bežično upravljanje je potrebno instalirati aplikaciju termostata na telefon ili tablet i može se daljinski upravljati grejanjem ili menjati podešavanja. Radom više ovakvih termostata se može upravljati iz jedne aplikacije.

Pored bežičnog upravljanja, termostatom se može upravljati preko ekrana osetljivog na dodir preko transparentnog i jednostavnog korisničkog interfejsa.

Termostat je opremljen funkcijom "otvorenog prozora", koja obustavlja grejanje u slučaju naglog i značajnog pada temperature, smanjujući tako trošak električne energije.

Isporučuje se standardno sa ugrađenim senzorom temperature vazduha, kao i odgovarajućim senzorom temperature poda. U zavisnosti od primene, pri instalaciji se može odabrati režim upravljanja zasnovan na jednoj ili drugoj vrednosti temperature.

Dostupan je i dodatni kombinovani režim upravljanja, u kom slučaju termostat radi na osnovu izmerene sobne temperature, ali paralelno je moguće maksimizirati temperaturu podnog grejanja, npr. za podne obloge od laminata ili drveta.
 

Često postavljana pitanja o FALCON U-HEAT Wi-Fi Control Touch digitalnom termostatu


FALCON U-HEAT Wi-Fi Control Touch može upravljati grejanje do 3600W snage. Međutim, termostat može da kontroliše više nezavisnih i manjih električnih kablova ili grejnih mrežica. U tom slučaju napojni kablovi grejnih kablove i mrežica moraju biti povezani i tako dovedeni do termostata.Ukoliko je ukupna snaga veća od 3600W potrebno je instalirati relej, kontaktor i tako višestruko povećati snagu.


Savremeni digitalni sobni termostat je u stanju da kontroliše rad električnog podnog grejanja na osnovu izmerene vrednosti temperature poda ili sobne temperature. Kada se koristi kao glavni sistem grejanja, on se obično koristi na osnovu sobne temperature, dok se u slučaju sekundarnog grejanja termostat prebacuje na rad na osnovu izmerene temperature poda. Pored toga, za drvene ili laminatne podne površine dostupan je kombinovani režim upravljanja kako bi se temperatura podnog grejanja maksimizirala.


Sobnim termostatom FALCON U-HEAT Wi-Fi Control Touch može se daljinski upravljati sa bilo kog pametnog uređaja nakon preuzimanja aplikacije za pametni telefon (iOS / Android aplikacija) ako je dostupan Wi-Fi signal. Kada je Wi-Fi veza aktivirana, radom nekoliko termostata može se upravljati sa jednog pametnog uređaja.


Sobni termostat se standardno isporučuje sa senzorom temperature poda, koji se ugrađuje između dve petlje kablova za grejanje, na visini ugradnje električne grejne mreže ili grejnog kabla.
Važno je da se temperaturni senzor uvek postavlja u kablovski kanal koji radi odvojeno od kabla za napajanje.


Rad termostata se može programirati. Na raspolaganju su 4 programabilna intervala dnevno, radnim danima i vikendom, 1 dan, 30 dana ili 365 dana. U slučaju programiranog rada, moguće je u bilo kom trenutku ručno prepisati program. U slučaju naglog pada temperature, automatski se aktivira funkcija "otvorenog prozora“ i može se odabrati pomoću funkcije zaštite od smrzavanja.


Elektromehanički rad sobnog termostata pokriven je potpunom garancijom od 2 godine od datuma kupovine.


Uputstvo za instalaciju i upotrebu kao i prospekt možete preuzeti klikom na donje slike.

     

Tehnički podaci: 

 • Napon: 230 V / 50 Hz
 • Maksimalna struja: 16 Amper / 230 V
 • Maksimalna snaga: 3680 W (16 A)
 • Opseg sobne temperature: od -5 do 50°C
 • Opseg temperature poda: od -5 do 50°C
 • Ograničenja temperature poda: od 20 do 50°C
 • Tačnost: 0,1°C
 • Zaštita od dodira: IP 21
 • ​Garancija: 2 godine proizvođačke garancije na termostat i senzor temperature poda


Standardna oprema termostata

 • 1 digitalni sobni termostat
 • 1 senzor temperature poda
 • uputstvo za instalaciju i upotrebu

Specifikacija:

Proizvođač C&F Technics B.V.

Slični proizvodi