Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Kategorije
ELDOM Beta 7C električni protočni bojler za kade sa slavinom i tušem (6,5 kW)
11,500 Din (9,583 Din + PDV)
Količina:komad(a)

ELDOM Beta 7C električni protočni bojler za kade sa slavinom i tušem (6,5 kW)

11,500 Din (9,583 Din + PDV)
Količina:komad(a)
ELDOM Beta 7C električni protočni bojler za kupatila od 6,5 kW snage (mogućnost uključivanja 3,5 kW + 3,0 kW), u standardnoj opremi sa slavinom i tušem. Za postavljanje u kupatilima, klasifikovan sa "Energetski efikasan". Elegantnog dizajna, jednostavna i bezbedna upotreba, dug vek trajanja. 
Proizvođač: Eldominvest
Dostupnost: 3 komad(a) na zalihama
Očekivana isporuka: 17 April 2024
Troškovi slanja: Besplatno

O P I S


ELDOM Beta 7C električni protočni bojler za kade sa slavinom i tušem (6,5 kW)

Najvažniji aspekt prilikom razvoja Eldom protočnih bojlera je da se ponudi energetski efikasan i ekonomičan uređaj po konkurentnoj i pristupačnoj ceni u odnosu na standardne električne bojlere u domaćinstvo. Uređaj od 6,5 kW ima mogućnost dvostepenog uključivanja i to 3,5 + 3,0 kW.

Zahvaljujući svojim dimenzijama zahteva mali prostor pa se lako postavlja u malim kupatilima. 


Električnu energiju troši samo u vreme zahteva za toplom vodom, što znači da se u poređenju sa tradicionalnim bojlerima zagrejana topla voda ne hladi tokom skladištenja, tako da ne gubite energiju i novac. Uređaj je klasifikovan kao  A energetski efikasan.

Električni protočni bojler ELDOM Beta 7C je prvenstveno dizajniran za upotrebu u kupatilima za čije funkcionisanje je potreban monofazni električni priključak ukoliko se koristi jedan grejač ili trofazni električni priključak ukoliko se koriste oba grejača i priključak na vodovodnu mrežu od 1/2". Upotrebu čini ugodnom da se u standardnoj opremi nalazi slavina, tuš i držač za tuš. Tuš ima mogućnost dvojake upotrebe a ona se reguliše preklopnikom. 

Zahvaljujući kvalitetnim ugrađenim delovima i emajliranom rezervoaru bojlera ELDOM protočni bojler obezbeđuje dug vek trajanja i nisku potrošnju energije

Uređaj u standardnoj opremi raspolaže svim potrebnim delovima za udobnu upotrebu. Sastavni deo opreme je izlivna slavina i tuš ruža sa fleksibilnom cevi. Ispred priključka bojlera nije potrebna ugradnja sigurnosnog ventila jer u standardnoj opremi raspolaže membranskim ventilom od 8 bara koji u slučaju pojave povišenog radnog pritiska obezbeđuje uređaj. Vodootporni, osvetljeni prekidači omogućuju dvostepeno uključivanje grejača od 3,5 kW + 3,0 kW, maksimum 6,5 kW snage.

uputstvo za upotrebu ELDOM Beta 7C električnog protočnog bojlera za kade sa slavinom i tušem:

ELDOM Beta 7 használati utasítás


Protočni bojler raspolaže ugrađenom četvorostrukom zaštitom:

  • Zaštitom od dodira, u okviru koje je svaki metalni deo i provodnik opremljen zaštitnim uzemljenjem.

  • Zaštitom od pregrevanja, ugrađen termički zaštitni termostat koji ograničava temperaturu i u slučaju dostizanja maksimalne termperature prekida napajanje uređaja električnom energijom.

  • Zaštitom od niskom radnog pritiska, koji u slučaju pada radnog pritiska ispod dozvoljenog prekida napajanje električnom energijom i štiti grejače od pregrevanja i kvara. Opseg radnog pritiska je od 2 do 8 bara.

  • Zaštita od povišenog radnog pritiska, uređaj je opremljen ugrađeni ventilom sa membranom koja ga štiti od pojave više radnog pritiska. U slučaju pojave višeg radnog pritiska membrana ventila popušta i voda iz uređaja počinje da curi.


Sastavni delovi ELDOM Beta 7C. Za povećanje kliknite na donju sliku.
Često postavljana pitanja o ELDOM Beta 7C električnom protočnom bojleruElektrični bojler sa protočnim sistemom dizajniran isključivo za proizvodnju tople vode u domaćinstvu. Električni grejač obezbeđuje ekonomičnu upotrebu i na osnovu toga je klasifikovan u A energetski razred.
Sa nominalnim kapacitetom od 24°C ΔT (temperatura dovoda 12°C i temperatura izlazne vode 36°C) može se očekivati protok tople vode od 3,8 litara/minut. 


Za funkcionisanje električnog protočnog bojlera od 6,5 kW je potreban monofazni priključak.

Za snagu električnog bojlera od 3,5 kW potrebno je 15,3 A, dok za maksimalni kapacitet od 6,5 kW snage treba obezbediti 28,5 A. VAŽNO. Električna mreža neka raspolaže sa osiguračem od minimum 35 A.

Električni bojler se isporučuje bez priključnog kabela i utikača. Zbog svoje snage priključuje se direktno na električnu mrežu! Povezivanje treba da obavi isključivo stručno lice!

 
U svom funkcionisanju preuzetu električnu energiju skoro u potpunosti pretvara u toplotnu.


Eldom električni bojler sa svojim kapacitetom od 6,5 kW veoma brzo zagreva vodu i u zavisnosti od potreba korisnika omogućuje 1,6 - 3,8 litara tople vode u minuti.Garancija proizvođača je 2 godine od dana kupovine na koroziju i curenje vode a 1 godina na slavinu i električne komponente.


PAŽNJA! Zabranjeno je postavljanje druge slavine ili tuš ruže, osim one koja je uključena u paket proizvođača.

Komplet ​Eldom Beta 7C električnog protočnog bojlera se sastoji od

  • emajlirani rezervoar, jednoručni mešaoni ventil i izliv slavine, priključak na hladnu vodu od 1/2"

  • 2 godine garancije na varenje rezervoara i curenje vode te 1 godina na električne komponente​


Tehnički podaci. Za preuzimanje kliknite na donju sliku.

Slični proizvodi

ELDOM E41 električni protočni bojler (3,5 kW)

Na stanju, isporuka 2 radna dana
11,600 Din (9,667 Din + PDV)

ELDOM Beta 7B električni protočni bojler za kade sa tušem (6,5 kW)

Na stanju, isporuka 2 radna dana
10,700 Din (8,917 Din + PDV)

ELDOM E42 električni protočni bojler sa jednoručnom slavinom (3,5 kW)

Na stanju, isporuka 2 radna dana
12,700 Din (10,583 Din + PDV)