Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Kategorije

Rasprodaja norveških radijatora

Rasprodaja norveških radijatora

Rasprodaja norveških radijatora dok traje zaliha

Električni konvektori sa nečujnim radom, sa grafičkim displejom u boji i programabilnim ili WiFi upravljanjem kompanija ELDOM i THERMEX.

ELDOM RH WiFi: Električni konvektor sa WiFi upravljanjem, velike površine za emitovanje toplote, pripremljen za montažu na zid, sa ugrađenim programabilnim termostatom i interfejsom u boji. Dva ugrađena i gusto rebrasta grejača od aluminijuma omogućavaju povećan prenos toplote i niže opterećenje toplote na grejačima. Višestepeni sigurnosni sistem i izuzetno tanka konstrukcija od 59 mm garantuju svestranu upotrebu ELDOM električnih konvektora.

ELDOM Galant: Električni konvektor sa WiFi upravljanjem, interfejsom u boji i programabilnim termostatom. Idealan za grejanje stambenih prostora, kancelarija a zahvaljujući konstrukciji može se koristiti za efikasno grejanje i u kupatilima. Podešavanje uređaja je moguće sa upravljačkog panela. Može se koristiti i bez WiFi funkcije. Za postavljanje na zid uređaj se isporučuje sa okvirom za montažu i priključnim kabelom sa utikačem.

THERMEX Frame: električni radijator sa elektronskim i WiFi upravljanjem, standardno se isporučuje sa okvirom za zidnu montažu, potpornom nogom sa točkovima i daljinskim upravljačem. Elegantnog i modernog izgleda, sa modernim LED displejom, za dodatno ili glavno grejanje u domovima ili kancelarijama. Njegov rad se može lako regulisati, ne samo preko radijatora, već i putem standardnog daljinskog upravljača ili na modelima sa WiFi upravljanjem sa vašeg telefona. Sa THERMEX FRAME električnim konvektorima nudimo fleksibilne i višestruke mogućnosti ugradnje i upotrebe već po osnovnoj ceni, jer prilikom kupovine proizvoda u isporuku ulaze ne samo elementi potrebni za zidnu montažu, već i duple valjkaste noge. S time vi određujete da li želite da koristite svoj radijator kao fiksni ili mobilni uređaj za grejanje.