Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Kategorije
U-HEAT manualni termostat sa senzorima sobne i podne temperature
5,050 Din (4,208 Din + PDV)
Količina:komad(a)
Maksimalna količina za narudžbu: 15!

U-HEAT manualni termostat sa senzorima sobne i podne temperature

5,050 Din (4,208 Din + PDV)
Količina:komad(a)
Maksimalna količina za narudžbu: 15!

U-HEAT manualni, neprogramabilni ON/OFF termostat sa senzorom podne temperature. Za precizno podešavanje temperaturom u kancelarijama ili stanovima. 
 

Dostupnost: 1 komad(a) na zalihama
Očekivana isporuka: 25 Jun 2024
Troškovi slanja: Besplatno

O P I S


U-HEAT manualni ON/OFF termostat

Manualni, neprogramabilni ON/OFF termostat sa senzorom temperature poda. Za precizno podešavanje temperature u kancelarijama i stanovima.

Upotreba U-HEAT manualnog termostata je praktično rešenje za one koji preferiraju jednostavnost umesto digitalne kontrole, ili ne zahtevaju programiranje a žele održavanje konstantne temperature. Jednostavno upravljanje koje se sastoji od ON/OFF prekidača, LCD prikaza temperature i rotacionog dugmeta za podešavanje temperature

U standardnoj opremi ima senzore sobne i podne temperature. U toku rada, grejanjem upravlja izmerenom temperaturom poda ili temperaturom vazduha izmerenom u visini termostata. Treći način je kombinacija prethodna dva koji omogućuje da se na osnovu izmerene sobne temperature maksimalizuje podna temperatura. Dobar primer je grejanje postavljeno pod drvene podne obloge kada se temperatura ograničava na maksimum 28°C stepeni. Sa ovim karakteristikama, U-HEAT manualni termostat je svestran za upravljanje električnim podnim grejanjem. 

Za preuzimanje uputstva za instalaciju kliknite na donju slikuČesto postavljana pitanja o U-HEAT manualnom ON/OFF termostatu


Manualnim termostatom se upravlja sa maksimum 3600 W snage, ili sa 24 m2 grejne mrežice specifične snage od 150 W/m2. Jednim termostatom se može upravljati više zasebnih ili manjih grejnih mrežica, ali se napojni kablovi tih mrežica na poseban način spajaju i tako spojeni se povezuju na termostat.
Ukoliko je potrebno prekoračiti granicu od 3600 W snage, ugradnjom releja ili magnetnog prekidača može se višestruko povećati snaga kojom termostat treba da upravlja.

Savremeni termostati upravljaju radom grejnih mrežica izmerenim vrednostima temperature poda ili prostorije. Kod primarnog grejanja grejnom mrežicom upravlja izmerenom sobnom temperaturom dok kod sekundarnog grejanja koristi vrednosti temperature poda. Na ovaj način se obezbeđuje najekonomičnije upravljanje grejanjem. 
Manualni termostat raspolaže funkcijom ograničavanja temperature grejanja pa se ona kod grejanja laminatnih podova postavlja na maksimum 28°C. Tako se u cilju čuvanja fizičkih i estetskih osobina laminata paralelno sa postizanjem potrebnog zagrevanja termostatom automatski ograničava temperatura poda.

Manualni termostat se isporučuje sa senzorom temperature poda koji se kod postavljanja grejne mrežice pozicionira između kablovskih petlji. Važno je da se kod postavljanja senzor provuče kroz posebnu cev u odnosu na napojni kabel.

U-HEAT manualni termostat se pored upotrebe kod električnog podnog grejanja može koristiti i kod vodenog podnog grejanja i kod radijatorskog centralnog grejanja.

Manualni termostat ima 2 godine potpune garancije na elektromehanički rad od dana kupovine. 


Tehničke karakteristike

 • Napon: 230 V / 50 Hz
 • Maksimalna snaga : 3600 W / 16 Ampera
 • Opseg sobne temperature: 5-30 °C
 • Opseg temperature poda: 5-40 °C
 • Tačnost: +/- 1 °C
 • Zaštita od dodira: IP21
 • Sertifikat: CE
 • ​Boja: bela RAL 9010

Komplet termostata se sastoji od:

 • 1 termostat
 • 1 senzor temperature poda sa kabelom
 • ​Uputstvo za instalaciju i upotrebu

Specifikacija:

Proizvođač C&F Technics

Slični proizvodi