Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Proizvodi Meni

THERMEX VISION 30 V električni bojler (30 litara - 1500 W - Ø 340 mm)

Cena :
17,390 Din (14,492 Din + PDV)
THERMEX VISION 30 V emajlirani električni bojler, sa električnim grejnim elementom od 1500 W, kapaciteta 30 litara, dizajniran za vertikalnu zidnu instalaciju. Klasičan izgled, lako rukovanje i dug vek trajanja.
Proizvođač: THERMEX Corporation
Dostupnost: 1 komad(a) na zalihama
Očekivana isporuka: 18 Decembar 2023
Troškovi slanja: Besplatno
Količina:komad(a)

O P I S

OPIS I PARAMETRI


THERMEX VISION 30 V emajlirani električni bojler
Električni bojler klasičnog dizajna i konstrukcije, rotirajućim dugmetom za kontrolu temperature koji se lako koristi, toplotnom izolacijom visoke gustine i uvećanom anodnom šipkom. Tokom razvoja električnih bojlera THERMEX Vision, najvažniji aspekti su bili dugoročna upotrebljivost i  konkurentna cena.

THERMEX Vision i Digital Wi-Fi brošura za preuzimanje. Za preuzimanje kliknite na sliku ispod:

THERMEX Vision emajlirani električni bojler od 30 litara je dizajniran za upotrebu u domaćinstvu, tako da istovremeno može da zadovolji potrebe domaćinstva za toplom vodom od kupatila do kuhinje.
Snaga električnog grejača od 1500 W omogućava brzo zagrevanje, sa vremenom zagrevanja od 1 sat i 3 minuta pri temperaturi grejanja od ∆T = 45° C. Pored emajliranja, unutrašnju zaštitu tela rezervoara od rđe i korozije obezbeđuje anodna šipka 20 Ø k 300 mm.
Zahvaljujući visokokvalitetnim ugrađenim komponentama, visokokvalitetnoj BIO unutrašnjoj zaštiti od emajla i savremenoj seriji proizvodnje, možete računati na dug radni vek i povoljnu potrošnju energije pri korišćenju električnih bojlera THERMEX VISION (klasa energetske efikasnosti B).

Često postavljana pitanja o THERMEX Vision električnom bojleru od 30 litara

Električni bojler (električni bojler) dizajniran isključivo za proizvodnju i skladištenje tople vode za domaćinstvo. Upotreba električnog grejača obezbeđuje ekonomičan rad. Grejni element od 1500 W ima duži radni vek zbog manjeg električnog opterećenja. 30 litara vode obezbeđuje pouzdano snabdevanje toplom vodom za 1 osobu.

Električni bojler snage 1,5 kW može se prkljućiti na bilo koji monofazni priključak.

Da biste koristili električni bojler, potrebno vam je obezbediti struju od 6,5 ampera.

Tokom korišćenja električne energije, skoro celokupna količina električne energije koja se uzima iz mreže pojavljuje se kao toplotna energija u vašem sistemu za toplu vodu.

Električni bojler VISION kapaciteta 30 litara opremljen je grejnim elementima ukupne snage 1,5 kW, što omogućava brzo zagrevanje i dostupnost tople vode.

THERMEX Vision emajlirani električni bojleri od 30 litara se isporučuju bez kabla za napajanje kao standardna oprema. Da bi se osigurao siguran i pravilan rad električnog bojlera direktan priključak na električnu mrežu treba da obavi električar.

Proizvođač obezbeđuje punu 2-godišnje garancije za proizvod od datuma kupovine i dodatnu 3-godišnje garancije za kvalitet zavarivanja tela rezervoara i curenje vode.

Osnovna oprema THERMEX Vision emajliranih električnih bojlera od 30 litara:

  • 1 kom čelično telo rezervoara od 30 litara sa zaštitom unutrašnje površine od elektrostatičkog emajla
  • Visokokvalitetno BIO unutrašnje emajliranje i dodatna zaštita rezervoara sa Mg anode (20k300 mm)
  • Trenutni prikaz temperature
  • Toplotna izolacija i limovi bez CFC-a
  • 2-godišnja puna garancija i dodatna 3-godišnja garancija na kvalitet zavarivanja i curenje vode iz tela rezervoara

Specifikacije. Da biste preuzeli, kliknite na sliku ispod.

Uputstvo za upotrebu, list sa informacijama o proizvodu i energetska etiketa. Da biste preuzeli, kliknite na slike ispod.

                 

Specifikacija:

Proizvođač THERMEX Corporation
Grejači 1,5 kW
Zapremina 30 lit.
Težina 13 kg
Širina 340 mm
Visina 618 mm
Dubina 340 mm

Slični proizvodi

Na stanju,isporuka 7 radnih dana
20,790 Din (17,325 Din + PDV)