Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Kategorije
THERMEX Digital Wi-Fi 50 V električni bojler sa Smart funkcijom (50 litara - 2000 W - Ø 390 mm)
33,590 Din (27,992 Din + PDV)
Količina:komad(a)

THERMEX Digital Wi-Fi 50 V električni bojler sa Smart funkcijom (50 litara - 2000 W - Ø 390 mm)

33,590 Din (27,992 Din + PDV)
Količina:komad(a)
THERMEX Digital WiFi 50 V emajlirani električni bojler, sa električnim grejnim elementom od 2000 W, kapaciteta 50 litara i elektronskom anodom, dizajniran za vertikalnu zidnu instalaciju. Moderan izgled, programibilan rad i dugo vreme korišćenja.
Proizvođač: THERMEX Corporation
Dostupnost: 1 komad(a) na zalihama
Očekivana isporuka: 25 Jun 2024
Troškovi slanja: Besplatno

O P I S

OPIS I PARAMETRI
THERMEX Digital WI-FI 50 V emajlirani električni bojler
Moderan dizajn, pravi električni bojler 21. veka, sa LCD displejom, Wi-Fi kontrolom, pametnim režimom koji se samostalno uči, elektronskom zaštitom anode, visokokvalitetnom BIO unutrašnjom zaštitom od emajla i toplotnom izolacijom od Super pene visoke gustine. Prilikom razvoja THERMEX Digital Wi-Fi električnih bojlera, najvažniji aspekti su bili maksimalni komfor korisnika, minimalna potreba za održavanjem i niski operativni troškovi.
THERMEX HOME aplikacija je dostupna za besplatno preuzimanje (Apple App Store / Android Google Plai) za korišćenje WiFi daljinske veze.


Brošura THERMEX Vision i Digital Wi-Fi za preuzimanje. Za preuzimanje kliknite na sliku ispod.

THERMEX Digital Wi-Fi električni bojler kapaciteta 50 litara je dizajniran za kućnu upotrebu, tako da istovremeno može da zadovolji potrebe za toplom vodom domaćinstva od kupatila do kuhinje.
Snaga električnog grejača od 2000 W obezbeđuje brzo zagrevanje, sa temperaturom grejanja od ∆T = 45° C, možete računati na vreme grejanja od 1 sat i 19 minuta. Pored emajliranja, unutrašnju zaštitu tela rezervoara od rđe i korozije garantuje i elektronska anoda (fizička Mg anodna šipka i njena zamena nije potrebna).

Udoban i precizno podesiv. Možete izvršiti sledeća podešavanja i izabrati režime rada preko THERMEX Home aplikacije.
ECO režim, koji obezbeđuje fiksno zagrevanje od 55°C 24 sata dnevno.
Pametni režim, u kojem se može podesiti temperatura grejanja, nakon 7-dnevnog perioda učenja, uzimajući u obzir izmereni gubitak težine i periode povlačenja vode, kontrola obezbeđuje dostupnost tople vode i optimizovano korišćenje energije. Preporučljivo je koristiti ovaj režim u stalno zauzetoj imovini.
Režim Anti-Bacteria, kada je aktiviran, kotao zagreva toplu vodu u njemu na 80°C i održava temperaturu 30 minuta.
Režim trenutnog grejanja, sličan ECO, ali ovde možete podesiti željenu temperaturu, što se obezbeđuje kontrolom 24 sata.
Vremenski režim grejanja, u okviru kojeg definišete vreme i željenu temperaturu grejanja, za koje vreme to sistem obezbeđuje - U ovom slučaju, topla voda koja je u međuvremenu povučena se ne zamenjuje regulacijom, već samo za sledeći put. . Može se definisati ukupno jedno vreme i jedna temperatura grejanja, a ovo pravilo važiće za svaki dan u godini.
Slobodno podesiv režim, ovde preko WiFi konekcije možete slobodno promeniti temperaturu grejanja željene tople vode na osnovu vaših individualnih potreba u ovom trenutku.

Zahvaljujući visokokvalitetnim ugrađenim komponentama, visokokvalitetnoj BIO unutrašnjoj zaštiti emajla, visokoefikasnoj toplotnoj izolaciji Super Foam i modernoj serijskoj proizvodnji, možete računati na dug radni vek i povoljnu potrošnju energije kada koristite THERMEX Digital električni bojleri (klasa energetske efikasnosti B).

Često postavljana pitanja o THERMEX Digital električnom bojleru od 50 litara

Električni bojler (električni bojler) dizajniran isključivo za proizvodnju i skladištenje tople vode za domaćinstvo. Električni grejači obezbeđuje ekonomičan rad. Grejni element od 2000 W ima duži radni vek zahvaljujući manjem električnom opterećenju. Zapremina vode od 50 litara obezbeđuje pouzdano snabdevanje toplom vodom za 2 osobe.

THERMEX HOME aplikacija je dostupna za besplatno preuzimanje (Apple App Store / Android Google Play) za korišćenje WiFi daljinske veze. ECO (grejanje od 55°C) / Smart (7-dnevni period samoučenja) / Anti-Bacteria (grejanje od 80°C) / Automatski režim zaštite od smrzavanja ispod 5°C / Vremensko zagrevanje (podešavanje temperature 1 put dnevno).

Zahvaljujući savremenoj kontroli, samoučećem ili vremenskom radu i visokokvalitetnoj izolaciji, serija DIGITAL ima B ocenu energetske efikasnosti.

Električni bojler snage 2 kW može se prkljućiti na bilo koji monofazni priključak.

Da biste koristili električni bojler, potrebno vam je obezbediti struju od 8,7 ampera.

Tokom korišćenja električne energije, skoro celokupna količina električne energije koja se uzima iz mreže pojavljuje se kao toplotna energija u vašem sistemu za toplu vodu.

Električni bojler Digital kapaciteta 50 litara opremljen je grejnim elementima ukupne snage 2 kW, što omogućava brzo zagrevanje i dostupnost tople vode.

THERMEX Digital emajlirani električni bojleri od 50 litara se isporučuju bez kabla za napajanje kao standardna oprema. Da bi se osigurao siguran i pravilan rad električnog bojlera direktan priključak na električnu mrežu treba da obavi električar.

Proizvođač obezbeđuje punu 2-godišnje garancije za proizvod od datuma kupovine i dodatnu 3-godišnje garancije za kvalitet zavarivanja tela rezervoara i curenje vode.

Osnovna oprema THERMEX Digital emajliranih električnih bojlera od 50 litara:

  • 1 kom čelično telo rezervoara od 50 litara sa zaštitom unutrašnje površine od elektrostatičkog emajla
  • Visokokvalitetno BIO unutrašnje emajliranje i dodatna zaštita rezervoara sa Mg anode (20k300 mm)
  • LCD ekran i digitalni interfejs
  • Toplotna izolacija i limovi bez CFC-a
  • 2-godišnja puna garancija i dodatna 3-godišnja garancija na kvalitet zavarivanja i curenje vode iz tela rezervoara

Specifikacije. Da biste preuzeli, kliknite na sliku ispod.

Uputstvo za upotrebu, uputstvo za korišćenje Wi-Fi aplikacije, list sa informacijama o proizvodu i energetska etiketa. Da biste preuzeli, kliknite na slike ispod.

                          

Specifikacija:

Proizvođač THERMEX Corporation
Težina 17 kg
Grejači 2 kW
Širina 390 mm
Visina 778 mm
Zapremina 50 lit.
Dubina 390 mm

Slični proizvodi

THERMEX Flat Smart IF80 - ekstra tanak električni bojler (2 kW)

Na stanju, isporuka 2 radna dana
34,390 Din (28,658 Din + PDV)

THERMEX IF 100 V (Comfort) - ekstra tanak električni bojler (2 kW)

Na stanju, isporuka 2 radna dana
35,490 Din (29,575 Din + PDV)