Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Proizvodi Meni

MAGNUM Standard Control manualni zidni sobni termostat sa senzorima sobne i podne temperature

Cena :
8,150 Din (6,792 Din + PDV)

MAGNUM Standard Control manualni, neprogramabilni ON/OFF zidni sobni termostat sa senzorima sobne i podne temperature. Za precizno upravljanje grejanjem u stanovima i kancelarijama.
 

Dostupnost: 4 komad(a) na zalihama
Očekivana isporuka: 11 Decembar 2023
Troškovi slanja: Besplatno
Količina:komad(a)
Maksimalna količina za narudžbu: 15!

O P I S


MAGNUM Standard Control manualni ON/OFF termostat


Manualni, neprogramabilni ON/OFF fali termostat sa senzorom podne temperature u standardnoj opremi. Za precizno upravljanje grejanjem u stanovima i kancelarijama.

Ukoliko se ne zahteva digitalno upravljanje, prednost se daje jednostavnosti, ne treba programabilnost, dovoljno je samo održavanje zadovoljavajuće temperature, MAGNUM Standard Control termostat je odlično rešenje. Jednostavno upravljanje, taster za uključivanje/isključivanje i senzor podne temperature. 


U standardnoj opremi su senzori sobne i podne temperature. Za upravljanje električnim grejanjem koriste se vrednosti temperature podnog senzora ili sobne temperature. Treća mogućnost je, u slučaju grejanja drvenih podnih obloga, ograničavanje temperature grejanja na 28°C stepeni. Zbog ovih osobina MAGNUM Standard Control je jedno od najboljih i najsugurnijih rešenja upravljanja sistemima električnog grejanja. 

Preuzimanje uputstva za instalaciju. Za preuzimanje kliknite na donju sliku.Često postavljana pitanja o MAGNUM Standard Control manualnom ON/OFF sobnom termostatu


Standard Control sobni termostat može da kontroliše sisteme do maksimum 3600 W snage. Jednim termostatom se kontroliše jedan ili više grejnih kabela ili mrežica. U tom slučaju je potrebno povezivanje tih grejnih elemenata i tako povezane jednim kabelom spojiti na termostat. Ukoliko je snaga sistema veća od 3600 W treba ugraditi dodatni relej za upravljanje i na taj način je moguće višestruko povećati upravljanu snagu sistema.

Savremeni termostati sistemom upravljaju mereći temperaturu senzorima sobne ili podne temperature. Ako se podno grejanje koristi kao primarno termostat koristi sobni temperaturu a ako je u pitanju sekundarno grejanje koristi podnu temperaturu za upravljanje. Zahvaljujući ovim mogućnostima najekonomičnije rešenje je za bilo koji vid grejanja. Manualni termostat raspolaže funkcijom za ograničavanje temperature tako da u slučajevima podnog grejanja drvenih podnih obloga može da ograniči temperaturu na 28°C stepeni. Na taj način se fizičke i estetske karakteristike laminata čuvaju, grejanje se upravlja sobnom temperaturom dok je temperatura poda kontrolisana termostatom.

Manualni sobni termostat se u standardnoj opremi isporučuje sa senzorom temperature poda, koji se postavlja između kablovskih petlji grejne mrežice. Važno je napomenuti da se senzor mora provući kroz posebnu cev u odnosu na napojni kabel.

Standard Control sobni termostat se pored upotrebe kod električnih podnih grejanja može koristiti i uz klasično vodeno podno grejanje pa i radijatorsko centralno grejanje.

Manualni sobni termostat ima 2 godine potpune garancije na elektromehanički rad.

Tehničke karakteristike:

 • Napon: 230 V / 50 Hz
 • Maksimalna snaga uključivanja termostata: 3600 W / 16 A
 • Opseg sobne temperature: 5-30 °C
 • Opseg podne temperature: 5-40 °C
 • Tačnost: +/- 1 °C
 • Zaštita od dodira: IP21
 • Sertifikat: CE
 • ​Boja: bela RAL 9010

Komplet termostata se sastoji od:

 • Sobni termostat
 • Senzor temperature poda
 • Uputstvo za instalaciju i upotrebu

Specifikacija:

Proizvođač C&F Technics

Slični proizvodi

Na stanju, isporuka 2 radna dana
7,900 Din (6,583 Din + PDV)
Na stanju, isporuka 2 radna dana
5,050 Din (4,208 Din + PDV)