Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Kategorije
KODSAN KBT-B 200 bafer rezervoar za hlađenje i grejanje sa izolacijom (200 litara)
53,700 Din (44,750 Din + PDV)
Količina:komad(a)

KODSAN KBT-B 200 bafer rezervoar za hlađenje i grejanje sa izolacijom (200 litara)

53,700 Din (44,750 Din + PDV)
Količina:komad(a)
KODSAN KBT-B 200 bafer rezervoar za hlađenje/grejanje i za sisteme toplotnih pumpi, sa čvrstom PU izolacijom debljine 50 mm, spoljašnjim poklopcem od tamnosive veštačke kože. Radni pritisak 6 bara, isporučuje se sa 2x2 unutrašnjim navojem, 5/4" priključak.
Dostupnost: 1 komad(a) na zalihama
Očekivana isporuka: 05 Jun 2024
Troškovi slanja: Besplatno

O P I S

KODSAN KBT-B 200 bafer rezervoar za hlađenje / grejanje
Bafer rezervoar za hlađenje/grejanje od visokokvalitetnog valjanog čeličnog lima za kotao sa visokom temperaturom protoka ili sistem grejanja toplotne pumpe, sa krutom PU izolacijom debljine 50 mm i spoljnim poklopcem od sintetičke kože koji je dobro otporan na uticaje okoline.

Visok kvalitet proizvodnje KODSAN proizvoda je zagarantovan korišćenjem sistema osiguranja kvaliteta ISO 9001. Prilikom izbora i nabavke upotrebljenih sirovina postupaju na osnovu globalno korišćenih i pouzdanih ASME, DIN i EN standarda. U sopstvenoj laboratoriji, tokom proizvodnje raznih kontejnera, proizvođač vrši sledeće provere i ispitivanja bez ikakvih zahteva na kompletnost: životni vek, gubitak toplote i ispitivanje pritiska, kvalitet emajliranja, kvalitet elektrostatičkog farbanja, gustina PU izolacije, provera čistoće metalne površine.

Isporučuje se sa 2x2 komada, unutrašnjim navojem 90°, priključkom na sistem grejanja 5/4". Sa maksimalnim radnim pritiskom od 6 bara, pripremljeno za podnu montažu. KODSAN bafer rezervoari povezani na sistem centralnog grejanja skladišti proizvedenu toplotnu energiju koja nije iskorišćena za grejanje ili hlađenje, a zatim ubacuje u sistem brzinom pogodnom za potrebe, preko cirkulacione pumpe.

KODSAN KBT-B šema ugradnje bafer rezervoara za hlađenje / grejanje (molimo kliknite na sliku za uvećanje)

Pored priključaka za sistem grejanja, KODSAN KBT-B bafer rezervoar se standardno isporučuje sa sledećim priključcima: u gornjem delu priključak 5/4" za ugradnju ventila za odzračivanje, sa priključkom od 3 1/2" za ugradnju merne čaure i termometra i 5/4" sa priključkom za odvod.

Tehnički podaci koji se mogu preuzeti, vodič za instalaciju i list sa informacijama o proizvodu, energetska oznaka. Da biste preuzeli, kliknite na slike ispod.

                          

Najvažnije karakteristike KODSAN KBT-B 200 bafera za hlađenje / grejanje:

 • Telo rezervoara od čeličnog lima
 • Čvrsta PU izolacija debljine 50 mm (15 kg/m3), sa spoljnom presvlakom od veštačke kože
 • Maksimalni radni pritisak 6 bara, maksimalna radna temperatura 95°C
 • 2 x 2 5/4" konektora za sistem grejanja sa unutrašnjim navojem
 • 3 kom 1/2" konektor za senzora temperature
 • 1 kom 5/4" gornji konektor (za ventilaciju)
 • 1 x 6/4" priključak za odvod
 • Ukupan spoljni prečnik tela rezervoara je 580 mm, njegova visina je 1340 mm, visina prostorije potrebne za ugradnju je 1460 mm
 • C klasa energetske efikasnosti

Osnovna oprema rezervoara:

 • čelično telo rezervoara sa izolacijom i spoljašnjim kućištem
 • 3 čelične potporne noge
 • 5-godišnja garancija za kvalitet zavarivanja tela rezervoara i curenje vode.