Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Kategorije
FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 sobni termostat za podno grejanje
7,900 Din (6,583 Din + PDV)
Količina:komad(a)

FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 sobni termostat za podno grejanje

7,900 Din (6,583 Din + PDV)
Količina:komad(a)
FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 programabilni sobni termostat izričito namenjen upravljanju sistema električnog podnog grejanja. U standardnoj opremi su senzori sobne i podne temperature. Može se koristiti samostalno ili putem Wi-Fi veze.
Bežično upravljanje je moguće uređajima pod iOS / Android operativnim sistemima.
Proizvođač: FALCON Heat Generation
Dostupnost: 18 komad(a) na zalihama
Očekivana isporuka: 18 Jun 2024
Troškovi slanja: Besplatno

O P I S

FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 sobni termostat za podno grejanje 

Elegantnog dizajna, sa tasterima na dodir, programabilan, izričito namenjen upravljanju sistema električnog podnog grejanja. U standardnoj opremi su senzori sobne i podne temperature

Sve što treba da uradite da instalirate aplikaciju za daljinsko upravljanje na Vaš uređaj i možete sa udaljene lokacije upravljati grejanjem Vašeg objekta ili menjati podešavanja. Sa jednog uređaja je moguće upravljati sa više termostata.

Pored bežičnog upravljanja termostatom je moguće upravljati i samostalno putem podešavanja koje se odvija tasterima na dodir na elegantnom ekranu. 

Termostat je opremljen funkcijom "Otvoreni prozor", koja reaguje na nagle promene temperature u prostoriji i automatski isključuje grejanje tako smanjujući trošak energije. 

U standardnoj opremi termostat je opremljen ugrađenim sobnim senzorom temperature a na njega se može povezati i senzor temperature poda koji je takođe deo opreme. Izbor upotrebe senzora je potrebno odrediti pri instalaciji. U kombinovanom režimu rada postoji mogućnost da termostat radi na osnovu sobne temperature a istovremeno maksimalizuje temperaturu za grejanje poda pod laminatom ili drugim drvenim podnim oblogama.  


Često postavljana pitanja o FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 digitalnom termostatuFALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 termostat može upravljati sa maksimum 3600 W snage. Jednim termostatom se može upravljati sa više zasebnih grejnih kablova ili mrežica. U tim slučajevima je potrebno povezati napojne kablove pojedinih grejnih tela i tako jednim zajedničkim kabelom povezati na termostat. Ukoliko ukupna snaga prelazi 3600 W potrebno je ugraditi relej ili kontaktor i na taj način višestruko povećati snagu kojom upravlja termostat.


Savremeni termostat je osposobljen da električnim podnim grejanjem upravlja senzorima sobne i/ili podne temperature. Ako je u pitanju primarno grejanje termostat upravlja na osnovu sobne temperature a ako je u pitanju sekundarno grejanje onda upravlja senzorom podne temperature. Za upravljanje grejanjem drvenih podnih obloga ili laminata koristi kombinovano upravljanje u sklopu kojeg je u mogućnosti da maksimalizuje temperaturu podnog grejanja.  


FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 termostatom je moguće upravljati jednim pametnim telefonom pod iOS / Android operativnim sistemima ili drugim uređajima koji imaju pristup bežičnoj mreži. Potrebno je samo instalirati odgovarajuću aplikaciju. Ako je omogućena Wi-Fi veza može se jednim uređaj upravljati više termostata. 


U standardnoj opremi je senzor podne temperature kojeg je potrebno postaviti između petlji grejnih kablova ili grejne mrežice. Važno je da kabel senzora pri instalaciji bude provučen kroz zasebno gibljivo crevo u odnosu na hladni kraj grejnog kabela.


Upravljanje termostatom je programabilno. Može se programirati dnevno ili nedeljno. Tokom programiranog režima uvek je moguće manualno upravljati grejanjem.  


Na elektromehanički rad termostata je garancija 1 godina od dana kupovine. Za preuzimanje kliknite na donje slike.

          

Tehnički podaci 

 • Struja: 230 V / 50 Hz
 • Maksimalni napon: 16 Amper / 230 V
 • Maksimalna snaga: 3680 W (16 A)
 • Opseg sobne temperature: 5 - 35°C
 • Opseg podne temperature: 5 - 45°C
 • Opseg temperatrure funkcije "otvoreni prozor": 10 - 20°C
 • Tačnost: 0,5°C
 • Zaštita od dodira: IP 21
 • Dimenzije: 86 x 86 x 42 mm
 • ​Garancija: 1 godina proizvođačke garancije na termostat i senzor temperature poda


Standardna oprema termostata

 • 1 digitalni termostat
 • 1 senzor temperature poda
 • Uputstvo za instalaciju i upotrebu

Specifikacija:

Proizvođač FALCON Heat Generation

Slični proizvodi

Wi-Fi Control digitalni termostat sa senzorom sobne i podne temperature

preuzimanje za 12 radnih dana
11,640 Din (9,700 Din + PDV)

FALCON U-HEAT Wi-Fi Control Touch termostat sa senzorom podne temperature

Na stanju,isporuka 7 radnih dana
13,000 Din (10,833 Din + PDV)