Ova stranica koristi cookie-e, da pruži informacije o uslugama ciljanom posetiocu.
Kategorije
AeroFlow MAXI 2450 W električni radijator (WIFI ready - LCD upravljanje)
95,490 Din (79,575 Din + PDV)
Količina:komad(a)

AeroFlow MAXI 2450 W električni radijator (WIFI ready - LCD upravljanje)

95,490 Din (79,575 Din + PDV)
Količina:komad(a)

AeroFlow MAXI električni radijator 2450 W, karakterističnog dizajna. Savremeni električni radijator, sa LCD displejem za programiranje, termostatom i WIFI pristupom. MADE in GERMANY - 30 godina proizvođačke garancije. 

Dostupnost: 1 komad(a) na zalihama
Očekivana isporuka: 31 Jul 2024
Troškovi slanja: Besplatno

O P I S

AeroFlow MAXI 2450 W električni radijator  

Karakterističnog dizajna, električni radijator toplotne snage 2450W. Proizveden u Nemačkoj i raspolaže sa 30 godina garancije.
Unutrašnjost radijatora je karakteristične konstrukcije i sastoji se od šamotnih elemenata debljine 2 cm koji akumuliraju toplotu i električnih grejača u okviru njih. Spoljašnjost je proizvedena od rebrastog lima.
Tokom rada, električni grejači za 15-20 minuta potpuno zagreju šamotne elemente koji istovremeno obezbeđuju toplotu. Šamotni elementi koji akumuliraju toplotu narednih 40 minuta na zadovoljavajući način zagrevaju prostoriju bez potrošnje električne energije. 

Na taj način se postiže, ono što priželjkuje 8 od 10 korisnika radijatorskog grejanja, da imamo kontinuirano topao radijator čija potrošnja ne prelazi potrošnju energije klasičnog konvektora ili infrapanela.

Za slučaj pregrevanja, uređaj se u standardnoj opremi isporučuje sa sigurnosnim prekidačem koji ograničava temperaturu zagrevanja  (u toku upotrebe je zabranjeno prekrivati uređaj a istovremeno je i opasno). Uređaj raspolaže IP 33 zaštitom od dodira, te je upotrebljiv u vlažnim prostorijama, može se koristiti u kupatilima.75% konvekcija i 25% toplotno zračenje - električni grejači neposredno greju šamotne elemente. Emitovanje toplote je većim delom posledica zagrevanja vazduha u rebrima radijatora i protoka zagrejanog vazduha, a manjim delom zračenja toplote preko spoljnjeg omotača radijatora koji je napravljen od rebrastog lima. Optimizovani elementi za emisiju toplote i skladištenje toplotne energije - gornji i donji različitog kapaciteta. Toplota donjih elemenata struji prema gornjim elementima i na taj način se postiže ravnomerno zagrevanje radijatora što ovaj uređaj čini efikasnim i ekonomičnim. 

Programabilni FlexiSmart internet modul za upravljanje - 3 načina upotrebe. 

1. Manualni način
FlexiSmart modul se nalazi na samom električnom radijatoru. Ukoliko je pri puštanju u rad podešen manualni način rada, na displeju se može videti podešena temperatura pri kojoj se uređaj automatski isključuje.

2. Programabilni način
Moguće je, u zavisnosti od dnevnih potreba korisnika, podesiti vreme i željene temperature zagrevanja a radijator će se automatski uključivati prema podešenim parametrima. Programirati se može za svaki dan u nedelji posebno, dnevni ili noćni termin, a uređaj raspolaže i funkcijom protiv smrzavanja.

3. Upravljanje preko interneta
Preuzimanjem besplatne aplikacije i nabavkom internet modula za pristup WIFI mreži uređaj je upravljiv na način kako odgovara korisniku, sa bilo kog mesta u bilo koje vreme. (App Store + Google Play) 

U toku rada je uređaj potpuno tih i bez specifičnog mirisa. Pošto predaju toplote ne ostvaruje putem ventilatora nema buke ni mešanja vazduha. 
Zahvaljujući dvostrukoj električnoj izolaciji koja obezbeđuje rejtinge II. zaštitu od dodira, IP33 zaštitu od dodira, može se upotrebljavati u vlažnim prostorijama kao što su kupatila.
Ekonomičnost upotrebe AeroFlow električnog radijatora pospešuje mogućnost identifikovanja otvorenih vrata ili prozora pri čemu se uređaj automatski isključuje. Po zatvaranju istih, maksimum u roku od 15-16 minuta, uređaj se automatski uključuje.

Električni radijator bele boje (RAL 9010) se lako montira na zid. Potrebni elementi za montažu na zid su sastavni delovi uređaja i sa 4 šarafa se postavljaju. Da bi uređaj bio pokretljiv i da ne stoji direktno na podu može se naručiti komplet nožica (komplet = 2 nožice). 

LCD termostat električnog radijatora raspolaže manualnim i automatskim (programabilnim) načinom rada u opsegu radne temperature od 5°C do 30°C stepeni. Uprogramirati se mogu za svaki dan u nedelji i u toku dana različiti termini zagrevanja. Poseduje mogućnost zaštite od neovlaštenog pristupa i pristupa dece. 
AeroFlow radijatori ne zahtevaju upotrebu posebnog sobno termostata. 


Načini rada termostata/upravljanja:

 • manualni način rada >> na osnovu vrednosti temperature manualno nameštene (opseg temperatura 5-30°C)
 • SmartStart automatski način rada >> uređaj je u mogućnosti na osnovu funkcionisanja u roku od 7 dana da sam reguliše način rada, da izračuna vreme potrebno za zagrevanje na zahtevanu temperaturu
 • brzo zagrevanje >> maksimum 30 minuta 
 • identifikacija otvorenog prozora >> privremeno zaustavlja zagrevanje 
 • duža odsutnost >> programabilno vreme i temperatura (vreme povratka) 
 • zaštita od smrzavanja >> temperature u opsegu 0 - 17°C 
 • Programabilni način rada >> na osnovu unapred definisanih vrednosti
 • WIFI način rada >> moguće naručiti internet modul


Isporučuje se sa priključnim kabelom a za upotrebu je potrebna samo zidna utičnica.

 

Često postavljana pitanja o AeroFlow MAXI 2450 električnom radijatoru (2450 W)


Električni radijator 2450 W, u zavisnosti od izolacije objekta, od visine prostorija, ili od broja spoljnih zidova ekonomično može zagrejati prostorije od 20 - 40 m2.
    
AeroFlow električni radijator koristi maksimum 2450 W električne energije na sat, u praksi treba znati da je za zagrevanje potrebno samo 15-20 minuta. Na taj način treba računati na potrošnju od maksimum 180-220 W na sat. VAŽNO, prethodne podatke o potrošnji treba uzeti u obzir pri dužem i konstantnom zagrevanju.
AeroFlow električni radijator je moguće priključiti na postojeću monofaznu mrežu (230 V/50 Hz), bez ikakvih dodatnih dopuna ili prepravki.
 
Za nesmetani rad električnog radijatora specifične toplotne snage 2450 W koji pri neprekidnom radu, čak i slučaju zagrevanja hladnih prostorija, ima potrošnju električne energije od 2450 Wh na sat je potrebna struja od 10,65 ampera.

AeroFlow električni radijator radi maksimalnom energetskom efikasnošću. To znači da je sva preuzeta električna energija pretvorena u toplotnu i toplota predata u prostor koji se greje.

Električni radijator je potpuno tih, bešuman način grejanja, a eksploatacija ne zahteva ni dimnjak ni svež vazduh.
      
AeroFlow električni radijator u standardnoj opremi ima ugrađeni FlexiSmart termostat a isporučuje se sa senzorom temperature koji se nalazi na donjoj strani uređaja. Nije potrebna upotreba posebnog sobnog termostata za njegovo funkcionisanje. Na osnovu podešenih temperatura i zahvaljujući FlexiSmart upravljanju uređaj se automatski uključuje i isključuje.
Ukoliko postoji potreba za daljinskim upravljanjem i ako u objektu ima WIFI mreže, može se naručiti internet modul. Na taj način se upravljanje radijatorom može izvesti sa pametnog telefona ili tablet uređaja. Zahvaljujući internet modulu može se upravljati sa minimum 128 nezavisno podešenih radijatora.

AeroFlow električni radijator je opremljen zaštitom od pregrevanja u standardnoj opremi.

Isporučuje se sa priključnim kabelom. Zbog toga je za početak upotrebe, ukoliko je to zahtev, potrebno radijator montirati na zid ili postaviti na nožice, uključiti u zidnu utičnicu i može početi zagrevanje. Postoji mogućnost upotrebe uređaja na nižoj, noćnoj tarifi i tada je potrebno uređaj povezati direktno na električnu mrežu.
 
AeroFlow električni radijator raspolaže IP33 zaštitom od dodira.
 
Električni radijator AeroFlow od dana kupovine ima 30 godina garancije na samu konstrukciju uređaja, te 2 godine na sistem električnog upravljanja.

Ovde možete videti kako je jednostavna i laka instalacija.
IFrame


Komplet AeroFlow MAXI 2450 W električnog radijatora se sastoji od:

 • grejni uređaj bele boje (širina/visina/dužina 1280/610/90 mm - 55 kg)
 • ugrađeni termostat i senzor temperature
 • LCD displej za programiranje (7/24) sa funkcijom protiv smrzavanja 
 • ugrađeni sigurnosni termostat (zaštita od pregrevanja)
 • priključni kabel
 • elementi za montažu na zid
 • 30 godina proizvođačke garancije na konstrukciju uređaja i 2 godine na upravljački deo

Dostupno za narudžbu:

 • komplet nožica (za mobilnost uređaja)
 • FlexiSmart internet modul

Specifikacija:

Proizvođač THERMOTECH AG.
Toplotna snaga 2,45 kW
Potrebna struja 10,65 ampera
Težina 55 kg
Grejači 2,45 kW
Širina 1280 mm
Visina 610 mm
Dubina 90 mm
Trajanje garancije 30 godina(e)

Slični proizvodi

AeroFlow MIDI 1950 W električni radijator (WIFI ready - LCD upravljanje)

preuzimanje za 12 radnih dana
85,990 Din (71,658 Din + PDV)

AeroFlow COMPACT 1300 W električni radijator (WIFI ready - LCD upravljanje)

Na stanju, isporuka 2 radna dana
75,490 Din (62,908 Din + PDV)

AeroFlow MINI 650 W električni radijator (WIFI ready - LCD upravljanje)

preuzimanje za 12 radnih dana
62,490 Din (52,075 Din + PDV)